• Έμπιστο & εκπαιδευμένο προσωπικό ελέγχει & επιβλέπει τους χώρου σας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες  την εβδομάδα, 365 μέρες τον χρόνο.
  • Άμεση σύνδεση σε κάθε σήμα συναγερμού & πλήρης οπτικός έλεγχος για πιθανούς κινδύνους
  • Οπτικές περιπολίες τις ώρες που επιθυμείτε & καταγραφή των συνδέσεων.
  • Ενημέρωση υπευθύνων και αστυνομίας  σε κάθε πιθανή ύποπτη κίνηση που θα παρατηρηθεί από τις κάμερες του χώρου.

Η Εταιρεία μας, θέλοντας να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες της και να παρέχει την καλύτερη δυνατή ασφάλεια στους πελάτες της, ίδρυσε παράλληλα με τον Σταθμό Λήψεως Σημάτων, ένα Κεντρικό Σταθμό απομακρυσμένης παρακολούθησης μέσω καμερών (Μonitor Center). Ο τρόπος που ενεργεί το προσωπικό του Monitor Center της εταιρείας μας, ποικίλει ανάλογα με τις απαιτήσεις της εκάστοτε περίπτωσης.         

Στα τακτά διαστήματα που συμφωνούνται με τον πελάτη,  πραγματοποιούνται απομακρυσμένες  «οπτικές περιπολίες» από τους χειριστές μας και ελέγχεται ο χώρος για οτιδήποτε ασυνήθιστο. Μετά από κάθε σήμα συναγερμού, επίσης, πραγματοποιείται, αμέσως, σύνδεση στις κάμερες του χώρου  και ελέγχεται η  αιτία του σήματος συναγερμού.

Η απομακρυσμένη παρακολούθηση μέσω των καμερών σας , μας προσφέρει την  δυνατότητα, να έχουμε άμεσο έλεγχο του τι συμβαίνει στον χώρο, αμέσως μετά το σήμα συναγερμού, χωρίς να γινόμαστε αντιληπτοί και να  καταγράφουμε πιθανές ενέργειες παραβίασης του χώρου. Σας προσφέρει επίσης, την δυνατότητα να συνδεθείτε εσείς στον χώρο σας μέσω κινητού τηλεφώνου, φορητού υπολογιστή και οποιουδήποτε απομακρυσμένου ηλεκτρονικού υπολογιστή, ο οποίος βρίσκεται συνδεδεμένος στο διαδίκτυο.

 

 

image034.jpg

image039.gif

image036.jpg

image037.jpg